Meet the team

Karlien

Surrendered mother, partner, vrouw, spiegel, cycle expert en co-founder van bloody womxn.

Ik leef vanuit vertrouwen en durf luisteren naar mijn innerlijke wijsheid.

Dat is waar ik in geloof
en wat ik met jou wil delen. 

Om als mama
en dus ook als partner
echt in dat vertrouwen
te durven zakken
en je te laten dragen.

Graag help ik je her-inneren dat Alles in jou zit
dat alles al goed is
En dat jij écht 
vanuit je liefde 
mag gaan leven.

Luna

Goedlachse spaceholder, cyclus- en hormooncoach en co-founder van bloody womxn vol bewondering voor ons lichaam en al wat het ons komt vertellen

als uitnodiging om meer aanwezig te zijn
in het hier en nu,
in je lijf te zakken
en meer (/weer) te voelen.

Ik geloof in transformatie van binnen naar buiten, in de weg van ‘lijden’ naar ‘leiden’. Van het leven ondergaan naar thuiskomen in het leven en genieten van al wat is.

Leen Scholiers

Ik ben seksualiteits- en relatiecoach. Ik geloof dat vrouwen door de kracht van seksualiteit hun leven radicaal kunnen veranderen en er een feest van kunnen maken, gevoed door orgasmes en vreugde. Ik help vrouwen een Subliem Leven te leiden door hun dromen te verwezenlijken en aan te trekken wat ze wensen: een partner, een droombaan, een huis ... het komt allemaal voort uit Orgastische Levenskracht aka seksuele energie.

Ik ben de host van de Sex & Soul Podcast en heb een online Sublime Women Facebook group vol met juicy content. Ik ben ook een relatie expert die koppels helpt om zich op een diepere manier te verbinden:

  • betere seks te ervaren, op de tantrische manier (denk aan seksuele energie en full body orgasmes).
  • om de communicatie te verbeteren door zeer praktische hulpmiddelen aan te reiken, zeg ciao tegen de discussies die je maar al te goed kent, vervang ze door een nieuw begrip en vaardigheden om te communiceren.
  • om onderliggende problemen te begrijpen en hoe jeugdervaringen opduiken in de relatie, aka het diep helende stuff.

Mijn sensuele shift begon in 2015. Toen belandde ik onverwachts in een tantrische yoga school in Colombia. Die initiatie in yoga en tantra - soms maandenlang gefocust oefenen in de Thaise jungle - was het begin van een belangrijk proces van mijn thuiskomen in kracht en zelfliefde. Ik heb nog steeds een diepe liefde voor hatha yoga en ik geef ondertussen al 6 jaren regelmatig les.  

Lily Joan Roberts

Met mijn achtergrond als functional nutritionist, chef en herborist wil ik je met mijn belichaamde kennis en ervaring helpen om jouw pijn om te zetten in een Happy Health Journey:

  • Eten klaarmaken vanuit plezier in plaats van verplichting
  • Meer inzicht krijgen in hoe je lichaam werkt en er zo automatisch meer voeling mee krijgen
  • Een dagelijkse, diepe rust ervaren
  • Veel meer energie en beter slapen

Intimichi

Hi, ik ben Michelle Hufkens, oprichter van Intimichi. Met mijn achtergrond binnen klinische psychologie, seksuologie, yoga, energiewerk en hypnose, probeer ik mensen dichter bij zichzelf te brengen. Ik werk graag cognitief en concreet, maar ook belichaamd en met ons onbewuste. Op deze manier wordt diepgaande transformatie gefaciliteerd. Mijn interesse is breed en holistisch, zolang het maar met persoonlijke, seksuele en spirituele ontplooiing te maken heeft. 

Belangrijke waarden binnen Intimichi zijn: lekker in je vel voelen, vrijheid, verbinding ervaren met jezelf en anderen én toegang vinden tot je sensuele – seksuele zelf. Onze missie is om jou, je omgeving en op grotere schaal de samenleving te begeleiden richting meer persoonlijke, relationele en seksuele ontplooiing en groei. Wij gaan voor meer bewustzijn en sekspositiviteit!

Leen Piqueur

Ik ben mama van 3 jongens en homeschool mijn kinderen in Portugal. Ik ben een toegewijde kundalini yoga beoefenaar en lerares, studeer human design, ben een plantaardige kok, een devoted householder en een schrijver-illustrator. Ik geloof in het hoog houden van mijn frequentie en zie het als mijn missie om alles wat ik leer te delen.

Mirte

Ik ben een gelukzak want doe wat ik ‘t liefst doe: vrouwen in verbinding brengen met hun lijf, hoofd & hart. Ik krijg daar énorm veel energie van.

Strekkingen, strijkingen en knedingen ter bevordering van jouw vrouwelijk welzijn met een grote liefde voor pre- en postnataal 💛

Een massage geven is een moment van meditatie en verbinding met de andere. Het brengt me met de voeten volledig op de grond, terwijl de ander ontspant en geniet van aanraking, stretch en de weldaad van doelgerichte drukpunten in het lichaam.

Ik hou ervan om jou (opnieuw) in jouw kracht te zetten. Als enthousiaste yogadocent & massage-therapeut help ik jou heel graag lichaam & geest te verbinden.

Sofie Sterken

Ik ben diepzielduikster & levensdoula. Ik neem jou mee in de diepte en help jou om te verbinden met jouw essentie. Wie ben jij écht? Wanneer je jezelf ként & je gevoelens helder kan waarnemen, komt er steeds meer ruimte om vrij te leven, vanuit je hart! Het is dan ook mijn hartswerk om jou te helpen her-inneren en helen. 

Mijn eigen journey om authentiek & krachtig doorheen het leven te bewegen als vrouw begon in 2012. Ik duik steeds dieper in mijn eigen voelwereld & word zo nog elke dag meer zichzelf.

Van Sofie zal je op ons platform yogalessen kunnen vinden om in te tunen op de fases van je cyclus, meditaties, innerlijke reizen en sessies ademwerk. Ze zal ook teachings geven rond het innerlijke kind, the mother & sister wound en het helen van trauma.

Gudrun Hespel

Meet Gudrun! Vrolijke sportfanaat, klinisch psychologe, enthousiaste duizendpoot en foodlover. 

Samen met Celien en ons team van experten bundel ik al mijn kennis in de BOOST! app om gezond en gelukkig leven voor jou gemakkelijk te maken.

1 van 5